Cihazlar ve Aksesuarlar
腐竹皮清汤
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
5 人份
Malzemeler
-
蒜瓣3 个
-
小红葱80 克
-
食油30 克
-
水1000 克
-
盐 适量调味2 茶匙
-
黑胡椒粉 适量调味½ 茶匙
-
香菇调味粉1 茶匙
-
红萝卜 切成1公分厚80 克
-
西兰花 切成小块150 克
-
腐竹 切成5公分长, 浸软60 克
-
冬粉 浸软50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
976 mg
Protein
7 g
Kalori
628 kJ /
150 kcal
Yağ
9 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
友族的斋戒美食
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası