Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 portions
Malzemeler
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24 g
Kalori
1291 kJ /
309 kcal
Yağ
15 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
15 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lemon Garlic Chicken
30 dk
Pineapple Teriyaki Salmon
30 dk
Beef and Broccoli Sauté
30 dk
Huli Huli Chicken Skewers
50 dk
Beef Short Rib Chili
1sa 25 dk
Korean Beef Bowl
1sa
Korean Beef Sauté
1sa 25 dk
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 dk
Orange Herb Chicken and Rice
50 dk
Kung Pao Chicken
1sa 5 dk
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4sa 35 dk
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1sa 30 dk