Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sjalot (± 60 g), gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
1
tl groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 450 g water
- ½ tl gedroogde tijm, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 200 g geitenkaas, verkruimeld
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 342.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Mysterieuze soep
45min
Pompoensoep
35min
Groentensoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min