Gluten-Free Bagels

Gluten-Free Bagels

4.3 8 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 pieces

Malzemeler

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 tsp
  • large egg
    1
  • water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
    7 oz
  • whole milk divided
    4 oz
  • active dry yeast
    1 ½ tsp
  • agave syrup
    1 tbsp
    1 tbsp maple syrup, pure
  • oat flour
    8 oz
  • rice flour plus extra to dust
    7 oz
  • tapioca flour
    3 oz
  • salt
    1 tsp
  • psyllium husk
    1 tbsp
  • baking soda
    1 tbsp
  • poppy seeds
    1 tbsp
  • sesame seeds
    1 tbsp

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 1050.8 mg
Protein 10.5 g
Kalori 1665.3 kJ / 398 kcal
Yağ 8.6 g
Lif 6.2 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 70 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...