Uyumlu sürümler
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zwarte rijst pizzadeeg
- 100 g zwarte rijst
- 100 g broodbloem
- 130 g water
- 4 - 5 g verse gist
- ½ tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl zout
Courgetteroom
- 20 g uien
- 25 g extra vergine olijfolie
- 250 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 2 verse basilicumbladeren
-
1
tl groentebouillonpasta
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
Gebakken garnalen
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 100 g gepelde rauwe garnalen
- ½ tl currypoeder
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 80 g kwark
- 1 snuifje gedroogde pepervlokken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1430 kJ / 341.8 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 148.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Heerlijke herfstdressing
Değerlendirme yok
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Vichyssoise met pasta
35min
Groentensaus voor pasta
40 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min