Uyumlu sürümler
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Volkoren pizzadeeg
- 250 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl honing
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 150 g broodbloem
- 250 g volkoren tarwebloem
- 1 volle tl zout
Aspergeroom
- 500 g water
- 400 g asperges, in stukken (2-3 cm)
- 1 sjalot, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 1 snuifje zout
- 250 g mascarpone
- 150 g gerookte zalm, in plakjes gesneden
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1536 kJ / 367.1 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Karbonhidrat
- 41.6 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 454.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Champagne crème cake
Değerlendirme yok
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Griekse salade met gestoomde kip
Değerlendirme yok
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Değerlendirme yok
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Değerlendirme yok
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Gezouten karamel toffees
1h 45min