Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topping
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 170 g aubergines, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)
- 2 tl zout
- 170 g courgettes, in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)
- 1000 g water
- 60 g azijn
Rood pizzadeeg
- 440 g water
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie
- 350 g broodbloem
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- 20 g citroensap
-
250
g gehakte tomaten, uit blik
veya 250 g tomaten passata - 1 tl gedroogde oregano
- 300 g burrata, in vieren gesneden
- 5 verse basilicumbladeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 595.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hugo spritz
Değerlendirme yok
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Değerlendirme yok
Vegan feta in olie met kruiden
Değerlendirme yok
Rucola taart
Değerlendirme yok
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Volkoren pitabrood
Değerlendirme yok
Veenbes & rode biet koekjes
Değerlendirme yok
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50 min
Ciabattabroodjes
3h 30min
Kruidenboter flatbreads
35min
Zoetzure vis met rijst
1h 5 phút