
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
veya 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre en un seul morceau
- 1 c. à soupe de vinaigre
Le Pailleté Feuilletine au chocolat
- 200 g de chocolat fondant en morceaux
- 60 g de beurre en morceaux
-
200
g de Pailleté Feuilletine™
veya de crêpes dentelle, type Gavottes®
La crème à la vanille
- 1 gousse de vanille fendue dans la longueur
- 300 g de lait
- 2 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 3 oeufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de maïzena
- 300 g de crème liquide 30% m.g. min., très froide
La coque en chocolat
- 350 g de chocolat fondant en morceaux
-
35
g de beurre de cacao
veya 20 g d'huile de pépins de raisin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1091.3 kcal / 4566.3 kJ
- Protein
- 11.6 g
- Yağ
- 77 g
- Karbonhidrat
- 84.9 g
- Lif
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 39.4 g
- Sodyum
- 57.8 mg