Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 475 g Zopfmehl
- 50 g Butter, weich
- 1 Ei
- 30 g Zucker
- 1 ¼ TL Salz
Kompott
- 400 g Kirschen, entsteint, tiefgekühlt, aufgetaut
- 50 g Zucker
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Zimt
Guss
- 300 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 30 g Butter
- 1 EL Puderzucker zum bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3084 kJ / 734 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spitzbueben
1 godz. 40 min
Apfelküchlein
45 Min
Knöpfli
50 min
Russenzopf mit Cranberries
3h
Spätzle
30 min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20 min
Knöpfli
50 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Zimt-Nuss-Schnecken
2h 10 min
Käse-Spätzli
1h 10min
6-Strang-Butterzopf
2hod. 35min
Berner Zopf
1h 45min