Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 475 g Zopfmehl
- 50 g Butter, weich
- 1 Ei
- 30 g Zucker
- 1 ¼ TL Salz
Kompott
- 400 g Kirschen, entsteint, tiefgekühlt, aufgetaut
- 50 g Zucker
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Zimt
Guss
- 300 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 30 g Butter
- 1 EL Puderzucker zum bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3084 kJ / 734 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berner Zopf
1sa 45 dk
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55 min
Russenzopf mit Cranberries
3h
Apfelküchlein
45 dk
Spitzbueben
1 Std. 40 Min
Knöpfli
50 dk
Spätzle
30 dk
Knöpfli
50 dk
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min