Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Budyń do kremu
- 900 g mleka, w temp. pokojowej
- 6 żółtek
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
veya 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 100 g mąki pszennej
- 80 g skrobi ziemniaczanej
Blaty z ciasta francuskiego
- 550 - 600 g ciasta francuskiego, wykonanego w TM (patrz wskazówka), przekrojonego na 2 równe części lub 2 płaty gotowego ciasta francuskiego (po ok. 275 g każdy)
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
Krem
- 300 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 20 - 30 g spirytusu rektyfikowanego 96% (isteğe bağlı)
- cukier puder, do oprószenia ciasta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 2810 kJ / 671 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 29 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rurki z kremem
3 godz.
Ciasto Marlenka
27 godz. 40 min
Ciasto francuskie
1 godz. 45 min
Królewiec
9 Std. 45 Min
Ciasto Metrowiec
7h
Rolada tiramisu
4 Std.
Rolada kawowo-orzechowa
2 Std. 30 Min
Ciasto Pani Walewska
9 Std. 30 Min
Wuzetka (W-Z)
9 Std. 20 Min
Ciasto łabędzi puch
5 godz. 30 min
Pączki
1 godz. 20 min
Karpatka
5h