Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 - 22 herbatniki, typu Petit Beurre (ok. 100 g)
- masło, miękkie, do przyklejenia herbatników
- 6 jajek
- ¼ łyżeczki soli
- 180 g cukru
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
veya 4 łyżeczki cukru wanilinowego - 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 180 g oleju
- 350 g mleka
- 200 g mleka w proszku
-
80
g budyniu śmietankowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania)
veya 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru (2 opakowania) - cukier puder, do oprószenia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 170.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciasto orzechowo-kawowe z Varomy
1h
Ciasto łabędzi puch
5 Std. 30 Min
Sernik miętowy na spodzie brownie
10 godz. 15 min
Ciasto Pani Walewska
9h 30min
Sernik gotowany
7h 40min
Sernik Izaura
2h
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9 Std. 45 Min
Ciasto Metrowiec
7h
Ciasto słonecznikowiec
9 Std.
Sernik wiedeński
9 Std. 45 Min
Sernik skubany
1h 30min
Sernik z żurawiną
10 Std.