Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Budyń do kremu
- 650 g mleka, w temp. pokojowej
- 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru
Miodowe blaty
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 200 g cukru pudru
- 75 g miodu
- 1 łyżka sody oczyszczonej
- 1 łyżka octu, białego
- 600 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 jajka
Posypka
- 30 g orzechów włoskich, łuskanych
- 30 g czekolady deserowej
Krem budyniowo-kajmakowy i przełożenie
- 250 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 1 puszka masy kajmakowej, w temp. pokojowej (510 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 2133.9 kJ / 510 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 25.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 303 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miodownik-Stefanka Sławomira Zabawy
4h
Królewiec
9 godz. 45 min
Ciasto Metrowiec
7 godz.
Rolada tiramisu
4h
Ciasto słonecznikowiec
9hod.
Rolada kawowo-orzechowa
2 Std. 30 Min
Ciasto Pani Walewska
9h 30min
Sernik krakowski
4hod. 55min
Wuzetka (W-Z)
9h 20min
Wiśniowa chmurka
8 godz. 30 min
Ciasto łabędzi puch
5hod. 30min
Kremówki (Napoleonki)
6 godz. 30 min