Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
250
g grapeseed oil, room temperature
veya 250 g neutral oil, e.g. safflower, canola, room temperature - 1 egg yolk, room temperature
-
15
g white wine vinegar
veya 15 g white vinegar - 1 tsp water
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 255 g
- Kalori
- 9453.7 kJ / 2259.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 0.6 g
- Yağ
- 253.7 g
- Doymuş Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1224.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Confit garlic
15min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Black garlic and onion jam
55min