
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Burgers
- 24 oz boneless beef chuck roast Certified Angus Beef®
- 24 bacon slices
- 40 oz water
- 8 oz dried elbow macaroni pasta
Donkey Sauce
- 3 garlic bulbs
- 1 - 2 tsp extra virgin olive oil to drizzle
- ½ tsp salt to taste, divided
- ½ tsp ground black pepper to taste, divided
- 8 oz mayonnaise
- 1 tsp yellow mustard
- 4 dashes Worcestershire sauce
Mac "n" Cheese
- 3 oz sharp white cheddar cheese cubed
- 2 oz Fontina cheese cubed
- 2 oz smoked Gouda cheese cubed
- 24 oz whole milk
- 3 oz unsalted butter plus extra melted, to brush
- 4 oz all-purpose flour
- 1 tsp salt to taste, plus 4 pinches to season burgers
-
½
tsp ground black pepper to taste
veya ½ tsp white pepper to taste - 1 ½ oz yellow mustard
- 1 pinch ground nutmeg
- 8 slices cheddar cheese
- 2 tbsp water
- 4 burger buns brioche (halved)
- 1 - 2 dill pickles sliced
- 2 oz sweet onion (½ an onion), thinly sliced in rings
- 8 slices heirloom tomatoes
- ¼ iceberg lettuce shredded
- crispy fried onions to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.2 kcal / 10632.3 kJ
- Protein
- 108.4 g
- Yağ
- 182.9 g
- Karbonhidrat
- 114.9 g
- Lif
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 68.5 g
- Sodyum
- 4040.2 mg