Cihazlar ve Aksesuarlar
Tagliatelle dengan jamur porcini
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porsi
Malzemeler
-
peterseli segar daun saja20 g
-
siung bawang putih1
-
minyak zaitun ekstra virgin50 g
-
30 g jamur porcini kering, direndam dalam air hangat selama 20 menit, ditiriskanjamur porcini segar iris-iris100 g
-
jamur segar iris-iris100 g
-
garam1 ¼ sdt
-
air1200 g
-
tagliatelle (pasta telur kering panjang)300 g
-
lada hitam bubuk sesuai selera1 - 2 jumput
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsi
Protein
11 g
Kalori
1659 kJ /
396 kcal
Yağ
13 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
54 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Buku Masak Dasar
173 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bubur Ayam dengan Telur Pitan (Chicken Porridge with Century Egg)
30 dk
Sup Sayur Kuning
50 dk
Creamy Penne Salmon
25 dk
Tumis Domba dengan Sohun
20 dk
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2sa 25 dk
Pulut Pagi
4sa 40 dk
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1sa 35 dk
Pasta Ragout Sayur
Değerlendirme yok
Pasta dengan Sayuran
Değerlendirme yok
Nasi Ham Pakchoy
Değerlendirme yok
Bubur Vegetarian
35 dk
Bubur Sapi dan Jagung
35 dk