Sup lentil rempah khas Maroko

Sup lentil rempah khas Maroko

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porsi

Malzemeler

  • bawang bombai potong bagi dua
    150 g
  • minyak zaitun
    40 g
  • jahe bubuk
    1 sdt
  • ketumbar bubuk
    1 sdt
  • jinten putih bubuk
    1 sdt
  • bubuk paprika manis
    1 sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan sesuai selera
    ¼ sdt
  • kayu manis bubuk
    ½ sdt
  • kunyit bubuk
    ½ sdt
  • cabai cayenne bubuk
    ¼ sdt
  • pala bubuk
    ¼ sdt
  • air
    750 g
  • dadu kaldu sayur (masing-masing untuk 0.5 l)
    2
    2 sdt penuh pasta kaldu sayur
  • lentil merah
    100 g
  • tomat hancur (crushed tomatoes), kalengan
    800 g
  • garam sesuai selera
    1 jumput
  • ketumbar segar daun saja, untuk hiasan
    2 - 3 tangkai

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsi

Protein 10 g
Kalori 991 kJ / 236 kcal
Yağ 12 g
Lif 6.4 g
Karbonhidrat 22 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster