Cihazlar ve Aksesuarlar
猪脚姜
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
水 焯水用600 克
-
猪蹄 切小段700 克
-
料酒10 克
-
姜 去皮,切块拍碎200 克
-
广式甜醋1000 克
-
水煮蛋 去壳4 颗
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
238.2 mg
Protein
31 g
Kalori
1789 kJ /
428 kcal
Yağ
24.4 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
19.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:冬天的温暖
10 Tarif
Çin
Çin