Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g vegetabilsk olje
- 10 g ingefær, fersk, delt i tynne skiver
- 500 g svineribbe, delt i små biter (ca. 5 cm)
- 50 g melis, juster etter smak
- 50 g risvin
- 50 g eddik
- 15 g soyasaus, lett soyasaus
- 10 g soyasaus, mørk soyasaus
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsjon
- Kalori
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 71.5 g
- Doymuş Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 33.1 mg