Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 hvitløksfedd
- 800 g svinebog, uten bein (5-6 store stykker), strimlet
- 110 g løk, delt i to og delt i skiver
- 1 kvist rosmarin, fersk
- 225 g vann
- 170 g cider eddik
- 1 ts grønnsaksbuljong
- ½ ts salt, til servering
- barbecuesaus, etter smak
- malt svart pepper, etter smak
- grønne salatblader, til servering
- 6 hamburgerbrød
- rødløk, delt i to og delt i skiver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsjon
- Kalori
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 847 mg