Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deig
- 200 g smør, delt i biter (1-2 cm) og frosset
- 200 g hvetemel, pluss ekstra til dryssing
- 90 g vann, avkjølt
- ½ ts salt
Karamelliserte løk
- 1 hvitløksfedd
- 20 g smør
- 110 g bacon, i skiver, delt i strimler (2 cm)
- 250 g løk, gul, delt i fire
- 1 ss mørkt brunt sukker
- 1 ss balsamico
- ½ ts salt
Kyllingfyll
- 600 g vann
- 500 g kylling indrefilet
- 220 g søtpotet, delt i terninger (2 cm)
- 3 kvister timian, fersk, pluss ekstra til dryssing
- 1 - 2 klyper salt
- 1 - 2 klyper malt svart pepper
- 150 g brun sopp, fersk, delt i biter
- 40 g smør
- 30 g hvetemel
- 1 ts kyllingbuljongpaste
- 50 g kremfløte, 35 % fett
- melk, til å pensle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsjon
- Kalori
- 3442.3 kJ / 819.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 57.4 g
- Yağ
- 51.3 g
- Doymuş Yağ
- 28.3 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1275.4 mg