Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 500 g riz long blanc (voir conseil)
- 500 - 900 g d'eau
- ½ - 1 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 969.5 kJ / 229.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 48.6 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson du riz
25 min
Mode Cuisson des oeufs
20 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du riz jasmin
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45 min
Sauce béchamel
15min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson des pâtes
25 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson de l'épeautre complet
35min