Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glaçage
5 Min
Cuisson du riz long blanc
35min
Amaretto Sour
10 Min
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Oeufs farcis "yeux rouges"
40min
Galettes à la semoule sucrée
Değerlendirme yok
Œufs de couleur jaune
Değerlendirme yok
Œufs de couleur bleu clair
Değerlendirme yok
Pain à effeuiller aux œufs et tomates séchées au soleil
1 Std. 30 Min
Purée Parmentier nature
55 min
Pommes de terre rissolées
20 Min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3 godz. 40 min