Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g brauner Zucker
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Butter, davon 80 g in Stücken, 20 g in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Rosinen (siehe Tipp)
- 1 Prise Salz
- 30 g Mandelstifte
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1228 kJ / 292 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhrenbrot
2 godz.
Quarkstuten
1 Std. 20 Min
Quarkstuten
1 godz. 30 min
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Sonntagsstuten
2h 25min
Butterkuchen mit Hefe
1 Std. 35 Min
Butterstuten
3h
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Butterkuchen
1h 55min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4h 15min
Marzipan-Butterkuchen
3h
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min