Cihazlar ve Aksesuarlar
炸羊乳起士牛肉丸
Hazırlık 45 dk
Toplam 9sa 20 dk
40 塊
Malzemeler
-
煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)150 克
-
橄欖油20 克
-
無鹽奶油60 克
-
洋蔥 切小塊40 克
-
麵粉160 克
-
牛奶800 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮羊乳起士 切丁150 克
-
麵包粉300 - 400 克
-
蛋 打散備用2 - 3 顆
-
油炸用蔬菜油500 - 600 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Sodyum
182.8 mg
Protein
4.1 g
Kalori
514 kJ /
123 kcal
Yağ
7.5 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
過去、現在、始終如一
50 Tarif
Tayvan
Tayvan