炸羊乳起士牛肉丸

炸羊乳起士牛肉丸

Değerlendirme yok
Hazırlık 45 dk
Toplam 9sa 20 dk
40 塊

Malzemeler

  • 煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)
    150 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 無鹽奶油
    60 克
  • 洋蔥 切小塊
    40 克
  • 麵粉
    160 克
  • 牛奶
    800 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮羊乳起士 切丁
    150 克
  • 麵包粉
    300 - 400 克
  • 打散備用
    2 - 3 顆
  • 油炸用蔬菜油
    500 - 600 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 塊

Sodyum 182.8 mg
Protein 4.1 g
Kalori 514 kJ / 123 kcal
Yağ 7.5 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 7.5 g
Karbonhidrat 1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...