Cihazlar ve Aksesuarlar
Pizza Margherita
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 10 dk
4 portions
Malzemeler
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
850.6 mg
Protein
24.6 g
Kalori
2635.5 kJ /
629.9 kcal
Yağ
24.1 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
78 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pizza Margherita
2sa 10 dk
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 dk
Carrot Rice
1sa 20 dk
Roselle Payasam
35 dk
Potato Pancakes
45 dk
Breakfast crescents
3sa 5 dk
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 dk
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1sa
Peanut butter and cookie ice cream
13sa 15 dk
Cevapcici
50 dk
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1sa
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4sa 35 dk