蘆筍蕃紅花燉飯

蘆筍蕃紅花燉飯

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 洋蔥 切條
    35 克
  • 綠蘆筍 切片 (2公分),去除老硬部分
    350 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 義大利米 白色,品種為Carnaroli (烹煮時間18分鐘)
    320 克
  • 不甜白酒
    60 克
  • 700 克
  • (詳見要訣)
    1 茶匙
  • 番紅花絲 (詳見要訣)
    1 茶匙
    1 包 番紅花
  • 蔬菜高湯醬
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 奶油,有鹽或無鹽
    20 克
  • 帕瑪森起士粉 提味用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 627 mg
Protein 8.7 g
Kalori 1766 kJ / 422 kcal
Yağ 12.2 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 68.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...