Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 片 帶皮鴨胸 (300-400克) (詳見要訣)
- ½ 茶匙 混合香料 (肉桂、丁香、黑胡椒、辣椒和薑)
- 3 小撮 鹽
- 1 茶匙 蜂蜜
- 2100 克 水
- 50 克 紅葡萄酒
- 50 克 藍莓果醬
- 1 大匙 糖
- 20 克 義大利黑醋
- 300 克 综合嫩葉沙拉
- 100 克 麵包丁
- 50 克 帕瑪森起士 ,薄片状
- 40 克 無鹽烤腰果
- 50 克 新鮮綜合紅莓
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 546 mg