Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- 400 g Randensaft
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfirsich-Joghurt-Glace
20min
Eier orange färben
55 dk
Eier grün färben
55 dk
Picknick: Kartoffelsalat, Dinkelbrot, Rucola-Tomaten-Dip, Zitronengugelhopf
3h
Menü: Forellenfillet mit Spargel-Rahmgemüse, Reis und Fruchteis
1sa
Eier gelb färben
55 dk
Eier hellblau färben
55 dk
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 dk
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20min
Johannisbeergelee
50 dk
Erdbeerkonfitüre
1h 5min
Wassermelonen-Glacé-Lollies
8h 15min