Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 337.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Değerlendirme yok
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Değerlendirme yok
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Gefermenteerde rode uien
96小时
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15 min.