Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sneetje
- Kalori
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 120.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zalmvlecht
Brak ocen
Familie kip galette
1h 55 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 dk
Paksoi en ham rijst
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Gemarineerde paprika's
Brak ocen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1sa 5 dk
Geel gekleurde eieren
55 dk
Pâté in korst
10 Std.