Cihazlar ve Aksesuarlar
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
30 sneetjes
Malzemeler
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 sneetje
Sodyum
120.7 mg
Protein
5.1 g
Kalori
444.3 kJ /
106.2 kcal
Yağ
3.3 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
15.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Paasrecepten
14 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1sa
Zalmvlecht
Değerlendirme yok
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Değerlendirme yok
Koken van speltgraan
Değerlendirme yok
Soja-bolognese met courgette noedels
50 dk
Kippennoedelsoep
1sa 35 dk
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1sa 35 dk
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 dk
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Değerlendirme yok
Gougère-soezen met zalmmousse
25sa 35 dk
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1sa 10 dk
Melkbrood
2sa 20 dk