Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts

Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 14sa 15 dk
6 portions

Malzemeler

  • sugar
    180 g
  • egg yolks
    4
  • Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces
    150 g
  • milk min. 3,2%
    420 g
  • cream, min. 30% fat
    200 g
  • salt
    2 - 3 pinches
  • clarified butter
    20 g
  • pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • brandy
    20 - 30 g
  • ground cardamom
    2 - 3 pinches
  • ground allspice (isteğe bağlı)
    2 - 3 pinches
  • finely chopped walnuts (isteğe bağlı) toasted, for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 383.8 mg
Protein 10 g
Kalori 1949.7 kJ / 466 kcal
Yağ 27.6 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 16.6 g
Karbonhidrat 45.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...