Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 50 g Semmelbrösel
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
- 400 g Geselchtes, in Stücken (3 cm)
- 1500 g Wasser
- 3 - 3 ½ TL Salz
- 80 g Karotten
- 120 g Lauch
- 200 g Nudeln (siehe Tipp)
-
1 - 2
TL Butterschmalz
veya 1 - 2 TL Rapsöl - 500 g Sauerrahm
- 4 Eier
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 EL Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2878 kJ / 687 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1510 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.