Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La farce
- 100 g de sardines à l'huile
- 20 g d'olives vertes dénoyautées
- 20 g d'amandes effilées
- 20 g de jus de citron
La pâte à pain
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 65 et un peu pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 10 g de sel
- 100 g d'huile d'olive
- 50 g d'olives noires, coupées en morceaux
- 25 g de courgette, coupée en brunoise
- 25 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2182.7 kJ / 521.2 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 59.8 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 867.2 mg
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15h 25min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain marocain
3h 40min
Maguro sando au thon
Değerlendirme yok
Pâte à pain maison
1h 45min
Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé
35 Min
Beurre beldi au zaatar
10 min
Pain tressé aux olives
5h
Chausson nîmois
2h
Brioche espagnole
2 Std. 45 Min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Pain aux olives
3h 40min