冷吃牛肉

4.7 192 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 菜籽油
    100 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 10 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 花椒
    10 克
  • 辣椒粉 辣椒面(约2茶匙)
    8 克
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    30 克
  • 10 克
  • 五香粉 (约½茶匙)
    3 克
  • 牛肉 选用牛腿肉,切成1×6-7厘米长条状
    600 克
  • 干辣椒 切条
    15 克
  • 白芝麻 熟的
    3 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 833.9 mg
Protein 31.8 g
Kalori 1931.3 kJ / 462 kcal
Yağ 30.2 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 4.2 g
Karbonhidrat 17.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...