Cihazlar ve Aksesuarlar
黄焖鸡
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
鸡腿肉 带皮,切5厘米块500 克
-
姜3 片
-
油20 克
-
干辣椒 切段6 支
-
葱 切段2 根
-
生抽30 克
-
料酒20 克
-
干香菇 放入水中泡开后一切四6 朵
-
白胡椒粉1 茶匙
-
蚝油15 克
-
芹菜 切段30 克
-
青甜椒 切三角块1 个
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
26.2 g
Kalori
1583.5 kJ /
378.5 kcal
Yağ
23.4 g
Lif
11.2 g
Karbonhidrat
20.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家的味道
80 Tarif
Çin
Çin