Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite
- 20 g aipo cortado em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g cebola
- 500 g carne de vitela s/ nervos, cortada em pedaços (3×3 cm)
- 60 g vinho branco seco
- 300 g batata cortada em pedaços (2×2 cm)
- 200 g tomate em pedaços
- 180 g água
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 1 maçã s/ caroço, cortada em fatias (0,5 cm)
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 418 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guisado de peru com alho
45 Min
Strogonoff de vitela com legumes
40 Min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Frango à caçador
2 Std. 45 Min
Guisado de frango com chouriço e batata
50 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Guisado de frango – na massa
3 godz. 5 min
Frango com ervilhas e batata-doce
1 Std.
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 Min
Lombo de porco com vegetais
40 Min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Vitela à americana
1 Std. 20 Min