Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 150 g agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 400 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 3071 kJ / 734 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 135.7 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1594.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de trigo
96h
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15h 30 min
Masa madre en polvo
24h 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan payés con masa madre
16 Std.