Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 150 g agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 400 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 3071 kJ / 734 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 135.7 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1594.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan payés con masa madre
16h
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Masa madre de centeno
96h 20min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de trigo
96h