Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Pan blanco
3h 10min
Masa madre de centeno
96h 20 min.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Baguettes parisiennes
15h 30 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16hod. 15min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Panecillos artesanos
1h 30min