Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan de centeno y manteca
16h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de trigo
96 Std.