Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
veya bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 15.3 g
- Sodyum
- 580.1 mg
Alternatif tarifler
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Sticky Sesame Chicken
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min