Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche
- 210 g bread flour, plus extra to dust
- 2 eggs, large
- 4 egg yolks, from large eggs
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- 15 g whole milk
- ½ tsp salt
- 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
85
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
30
g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
veya 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 115 g whipping cream
- 60 g passion fruit purée
-
30
g apricot liqueur
veya 30 g apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 214 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Değerlendirme yok
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
Falafel Waffle
40min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Layered bread
2 Std. 30 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Baguette
3h 45 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Fish Ceviche
3h 25min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min