Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g olijfolie
- 500 g ui, in vieren gesneden
- 8 teentjes knoflook
- 1300 g rundergehakt, in stukken (3 cm)
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 100 g water
- 50 g tomatenpuree
- 2 tl suiker
- 3 tl zout
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 ½ el gedroogde oregano
- 1 ½ tl gemalen komijn
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper, naar smaak
- 4 gedroogde laurierbladeren
- 4 kruidnagels
- 1600 g kidneybonen, uit blik (4 blikken van 400 elk)
- 60 g donkere chocolade, in stukken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1949 kJ / 465 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1075 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Değerlendirme yok
Bibimbap burrito
45min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Groentencurry met rijst
Değerlendirme yok
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Değerlendirme yok
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Kruiden- en citroenzout
1h
Koken van basmatirijst
35min