Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
veya 12 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 42.3 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15 min
Semolino dolce
1 Std.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Mini bonet
2h
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Bagna cauda
35 min
Fonduta svizzera
20 min
Soufflé al Castelmagno
55min
Flan di cavolfiore
45 Min
Bonèt
2h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min