Cihazlar ve Aksesuarlar
猪肉葱花蒸饺
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
面粉 选中筋面粉300 克
-
油50 克
-
水730 - 740 克
-
盐½ 茶匙
-
油适量
-
去皮五花肉 切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时250 克
-
葱 切末70 克
-
姜 切末5 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
老抽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐1 小撮
-
糖1 小撮
-
麻油1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1123.6 mg
Protein
27.8 g
Kalori
5202 kJ /
1244.5 kcal
Yağ
73.8 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
19.1 g
Karbonhidrat
114.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起年夜饭吧
15 Tarif
Çin
Çin