猪肉葱花蒸饺

猪肉葱花蒸饺

3.0 2 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
2 人份

Malzemeler

  • 面粉 选中筋面粉
    300 克
  • 50 克
  • 730 - 740 克
  • ½ 茶匙
  • 适量
  • 去皮五花肉 切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    250 克
  • 切末
    70 克
  • 切末
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 老抽
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 麻油
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1123.6 mg
Protein 27.8 g
Kalori 5202 kJ / 1244.5 kcal
Yağ 73.8 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 19.1 g
Karbonhidrat 114.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...