Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Zeppole sarde
3 Std.
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Seadas
1h 5min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Amaretti sardi
45 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Bignè al tiramisù
4j
Trippa alla parmigiana
1h 20min