白卤牛腱

白卤牛腱

4.5 26 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛腱肉
    600 克
  • 香叶
    2 片
  • 八角
    2 颗
  • 陈皮
    2 片
  • 花椒 (约1汤匙)
    5 克
  • 20 克
  • 料酒
    50 克
  • (约4茶匙)
    20 克
  • 1200 克
  • 京葱 切段
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 2387.8 mg
Protein 28.1 g
Kalori 680.3 kJ / 162.8 kcal
Yağ 1.8 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 0.8 g
Karbonhidrat 6.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...