Cihazlar ve Aksesuarlar
白卤牛腱
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛腱肉600 克
-
香叶2 片
-
八角2 颗
-
陈皮2 片
-
花椒 (约1汤匙)5 克
-
姜20 克
-
料酒50 克
-
盐 (约4茶匙)20 克
-
水1200 克
-
京葱 切段50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2387.8 mg
Protein
28.1 g
Kalori
680.3 kJ /
162.8 kcal
Yağ
1.8 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Karbonhidrat
6.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起年夜饭吧
15 Tarif
Çin
Çin