Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
veya 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
veya 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 184 mg
Alternatif tarifler
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Pisco Sour
10min
Raspberry Vinaigrette
10min
Cochinita Pibil
4h
Fish Ceviche
3h 25min
Shrimp Aguachile
15 Min
Pisco Sour
10min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6h 15min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
French Macarons with Blueberry Jam
1 godz. 30 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h