Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
veya 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
veya 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 184 mg
Alternatif tarifler
Pour Over Coffee
5 min
Mulled Wine
15 min
Festive Baguette
3h 45min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9 Std.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Papaya Sorbet
15 min
Cream Cheese and Pickled Lemon Dip
Değerlendirme yok
Hibiscus Cheesecake
2 Std.
Dark Chocolate Sauce
5 min
Black Forest Crepes
1j 15 menit
Spanish flan
7 godz. 55 min
Ceviche
1h 10 min.