Frango com pêssego, ervas de Provence e arroz

Frango com pêssego, ervas de Provence e arroz

3.2 13 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 doses

Malzemeler

  • arroz basmati
    300 g
  • água
    750 g
  • sal
    1 ¼ - 1 ¾ c. chá de
  • óleo de colza
    20 g
  • dentes de alho
    3
  • perna de frango s/ pele e s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel absorvente
    400 g
  • pêssego em calda em metades (820-850 g aprox.) - 8 metades
    1 lata
  • ervas de Provence
    3 c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 783.5 mg
Protein 24 g
Kalori 2376 kJ / 567.5 kcal
Yağ 15.8 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 2.3 g
Karbonhidrat 86.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...