Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Farofa
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 500 g di farina di manioca
- 1 pizzico di sale
Feijoada
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 150 g di cipolla rossa a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di salsiccia di maiale stagionata, a fette
- 500 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di guanciale di maiale a cubetti
- 300 g di costine di maiale
- 5 g di sale
- 300 g di fagioli neri secchi, ammollati (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4063.5 kJ / 971.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 75.9 g
- Yağ
- 57.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 2.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 godz. 30 min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Zighinì
8hod.
Pisco Sour
10min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Martini Dry (alla maniera de Casino Royale)
5min
Cocktail Pisco sour
10min
Mai tai
10min
Pollo al curry
35 Min
Frappucino al caffè
5min
Tacos de camarones
1h 30min