Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 210 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 270 g farinha tipo 65
- 70 g sêmola de trigo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela
- 40 g azeite
- 100 g cebola
- 150 g polpa de tomate
- 1 c. chá de orégãos
- 100 g espinafres descongelados bem espremidos
- 100 g milho cozido escorrido
- 100 g cogumelos frescos laminados
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 4 ovos de codorniz
- Água q.b. p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 2381.1 kJ / 569.1 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76.7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 1628.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de massa
1 godz. 35 min
Pão de piza
1h
Empada de galinha
2h
Minitartes de queijo e fiambre
1h
Chamuças de batata e coentros
45min
Almofadinhas de peru
40min
Empanadas de atum
1h
Calzone de cogumelos e mozarela
1h 40min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Nuggets
40min
Pão de azeitona
3h