Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 210 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 270 g farinha tipo 65
- 70 g sêmola de trigo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela
- 40 g azeite
- 100 g cebola
- 150 g polpa de tomate
- 1 c. chá de orégãos
- 100 g espinafres descongelados bem espremidos
- 100 g milho cozido escorrido
- 100 g cogumelos frescos laminados
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 4 ovos de codorniz
- Água q.b. p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 2381.1 kJ / 569.1 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 76.7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 5.6 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 1628.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone de cogumelos e mozarela
1óra 40p
Almofadinhas de bacalhau
1 godz. 45 min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 Std. 10 Min
Crepes de bacalhau
1óra 15p
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1óra 40p
Calzones de espinafres e alcachofra
2óra
Empanadas de atum
1h
Coroa recheada
1 Std. 50 Min
Mini pizas
1óra 30p
Enroladinhos de queijo e fiambre
55 min
Piza bolonhesa fechada
1óra 15p
Calzone de legumes
1h