Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços
- 6 ovos
- 230 g açúcar amarelo
- 30 g licor de ginja
- 75 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio e cobertura
- 20 g açúcar
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços
- 600 g natas
- 4 - 5 gotas de sumo de limão
- 100 g queijo mascarpone
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 20 g licor de ginja
- Cerejas em calda q.b. p/ decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3117.4 kJ / 745.1 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 51.2 g
- Doymuş Yağ
- 29.9 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 136.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo fresco de morango
3hod.
Bolo festa de chocolate
3hod.
Bolo com frutos silvestres e natas
1h
Bolo de Baptizado
2hod. 30min
Torta marmoreada de tiramisu
3hod.
Paris Brest com morangos
2 Std. 10 Min
Bolo fresco de morango
3hod.
Bolo das bolas
1h
Merengues de chocolate com molho de frutos vermelhos
3hod.
Bolo cassata
40min
Macarons de chocolate
2 Std.
Folar de Trás-os-Montes
2hod. 30min